چطور لگن بن ماری انتخاب کنیم؟
برای انتخاب بن ماری ابتدا به معرفی آن می پردازیم. ظروف یا لگن بن ماری تجهیزاتی هستند که با استفاده از آن ها می توان در بار گرم یا سرد، مواد غذایی آماده را نگهداری نمود. همچنین در استندها و برای فروش مواد غذایی فله ای مانند زیتون و خیارشور، رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فودها و سایر فروشگاه ها و مراکز تجاری این ظروف به همراه استند آن ها کاربرد فراوانی دارند.
بسته به شرایط و مواردی که در آن قصد استفاده از لگن بن ماری را دارید، می توانید این ظروف را با ابعاد، ضخامت و عمق های متفاوتی سفارش داده و استفاده نمایید. اغلب این ظروف از جنس استیل بوده و دارا درب هستند. رایج ترین ظروف بن ماری، عمق 15 سانتی متری دارند.
همچنین برای استفاده از لگن بن ماری، نمادهای استانداری تعریف شده است. این نمادها بر اساس اندازه ی طول و عرض این ظروف تعیین شده است. برای مثال بن ماری 1/1 لگنی است به ابعاد 530*325 میلیمتر. می توانید سایر استانداردها را در تصویر زیر مشاهده نمایید.
کاربرد لگن بن ماری
مهم ترین نکته در انتخاب بن ماری مناسب، توجه نمودن به کاربرد و موارد مصرفی آن است. این ظروف در بار سرد و گرم کاربرد دارند. در اغلب موارد استند بن ماری در قسمت پایینی خود دارای المنت هایی است که گرمای لازم را فراهم می کند. برای مثال در استند آجیلی این المنت ها برای ایجاد گرمایش تعبیه می شوند. در صورتی که از ظروف بن ماری در تاپینگ سرد مانند تاپینگ بستنی یا استند سالاد بار استفاده شود، از المنت هایی برای ایجاد سرمایش استفاده می شود. بنابراین محدوده ی دمایی استفاده از این ظروف بسیار گسترده است.
با توجه به فضای در دسترس در فروشگاهتان می توانید ظروف بن ماری و استند آن را انتخاب نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ها می توانید هم اکنون با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.
اولین دیدگاه را شما قرار بدهید