تعمیر سردخانه

تعمیر سردخانه


5 نکته اساسی ساخت سردخانه

برای ساخت سردخانه باید به نکات اساسی و مقدماتی توجه داشت  5 نکته اساسی ساخت سردخانه که باید در نظر داشته باشیم عبارتند از:

5 نکته اساسی ساخت سردخانه
5 نکته اساسی ساخت سردخانه

1.موقعیت سردخانه

محل ساخت سردخانه باید در مرکز منطقه تولید و در کنار راههای اصلی بوده، در فصول مختلف سال قابل دسترسی باشد تا آمد و رفت کامیون های سنگین در فصول مختلف سال در آنها مقدور باشد. همچنین زمین سردخانه باید دارای زهکش خوب و برای احداث سردخانه مناسب باشد به طوری که به خوبی بتواند سنگینی یک ساختمان بزرگ را تحمل نماید و آب سطح آن جمع نشود. همچنین دارای آب و برق کافی بوده و یا تهیه آن مقدور باشد.

 

2.طرح ساختمان

نقشه ساختمانی یک سردخانه به نحوی باید طراحی شود که کلیه انبارها به یک راهرو متمرکز شوند. بهتر است سقف انبار کاملآ صاف و یکنواخت بوده و جنس آن از سیمان باشد. همچنین جنس دیوار بایستی از مواد مقاوم شستشو و گندزدایی باشد. اتاق تآسیسات سردخانه باید در مرکز ساختمان باشد تا لوله کشی مورد نیاز به حداقل تقلیل داده شود.

3.اندازه انبارها

اندازه انبارها بستگی دارد به اینکه انبار به چه منظور مورد استفاده قرار گیرد. نکته ای که می بایست به آن توجه داشت این است که محصولات و فراورده های مختلف را نباید با یکدیگر انبار نمود حتی محصولات مختلف یک جنس و یک میوه را باید در انبارهای جداگانه نگهداری کرد.

 

4.ظرفیت سردخانه

ظرفیت سردخانه با متوسط تولید در منطقه از یک سوء و توجه به آینده نگری و ملاحضات زیر از طرف یگر محاسبه و تخمین زده می شود:

  •  محصولات زودرس غالبآ در سردخانه نگهداری نمی شوند و محصولی که دارای کیفیت خوب و مرغوب نمی باشد، نگهداری آنها در سردخانه مقرون به صرفه نمی باشد.
  • محصولاتی که از نظر طبقه بندی خیلی بزرگ و کوچکتر از حد معمول می باشد، برای نگهداری در سردخانه مناسب نیستند.
  •  مقدار محصولی که پیش بینی می گردد در سالهای آتی در اثر رشد درختان جدید یا عوامل دیگر بر تولید منطقه افزوده می گردد باید مورد توجه قرار گرفته و در محاسبه منظور شود.
  • مقدار محصولی که بعد از برداشت بلافاصله به فروش می رسد در محاسبه منظور نمی گردد.

 

5.اسکلت سردخانه

اسکلت سردخانه ممکن است به صورت اسکلت با مصالح بنایی، اسکلت فلزی، بتن آرمه مختلط فلزی و بتنی و یا پیش ساخته طراحی و ساخته شود.

برای اینکه ورود و خروج کالا از سردخانه به سهولت انجام گیرد می بایست راهروها و درهای سردخانه به اندازه کافی وسعت داشته باشد (عرض راهروها 4 تا 6 متر و عرض درها در حدود 2 متر) بهتر است درهای سردخانه، کشویی ساخته شوند.

5 نکته اساسی ساخت سردخانه
5 نکته اساسی ساخت سردخانه

برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام موجودی و قیمت ها، می توانید با گروه برادران حامی دوست در تماس باشید. مشاوران ما می توانند شما را در مسیر انتخاب بهترین تجهیزات یاری برسانند.

اولین دیدگاه را شما قرار بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *