دو مورد از سیستم های تبریدWordmsdاسفند 25, 1399دو مورد از سیستم های تبرید سیستم های تبرید مکانیکی – فشرده سازی متداول ترین روش چرخه تبرید ، فشرده سازی مکانیکی ... ادامه مطلب
نحوه چیدمان محصولات فروشگاهیWordmsdاسفند 2, 1399نقش چیدمان محصولات فروشگاهی در افزایش رضایتمندی مشتریان یک فضای تجاری بدون درنظر گرفتن نکات طراحی داخلی و چیدمان یا قابل استفاده ... ادامه مطلب
IQF چیست؟Wordmsdبهمن 26, 1399IQF چیست IQF یک روش مدرن انجماد مواد غذایی است که از تشکیل بلورها و کریستال های بزرگ یخ در داخل سلول های مواد ... ادامه مطلب
نگهداری و روغنکاری کمپرسورWordmsdبهمن 21, 1399نگهداری و روغن کاری کمپرسور کمپرسورها چگونه کار می کنند؟ عملکرد کمپرسور نسبتاً ساده است. سیال با فشار کم وارد کمپرسور می ... ادامه مطلب
4 ویژگی کمپرسور گریز از مرکزWordmsdبهمن 20, 13994 ویژگی کمپرسور گریز از مرکز ویژگی های کمپرسور های گریز از مرکز کمپرسورهای گریز از مرکز از نظر ساختمانی مشابه پمپ ... ادامه مطلب
اهمیت رنگبندی محصول در فروشWordmsdبهمن 16, 1399اهمیت رنگبندی محصول در فروش روانشناسی رنگ چیست؟ روانشناسی رنگ ، از روانشناسی رنگ در تبلیغات و بازاریابی برای برانگیختن واکنشهای عاطفی ... ادامه مطلب
یخچال رستوران چیست؟Wordmsdبهمن 13, 1399یخچال رستوران چیست یخچال رستوران چیست یخچال ها، بخشی مهم و جدایی ناپذیر از تجهیزات مورد نیاز یک رستوران هستند. آنها وسایلی ... ادامه مطلب
تعمیر و نگهداری سیستم های تبرید صنعتیWordmsdبهمن 8, 1399تعمیر و نگهداری سیستم های تبرید صنعتی نکات لازم تعمیر و نگهداری سیستم های تبرید صنعتی هر زمان که سیال شروع به ... ادامه مطلب
مزیت های انجماد مواد غذاییWordmsdبهمن 6, 1399مزایای انجماد مواد غذایی ذخیره سازی به روش انجماد و سرد کردن : ذخیره سازی به روش انجماد و سرد کردن یکی ... ادامه مطلب
نکات مهم سردخانه صنعتیWordmsdدی 29, 1399نکات مهم سردخانه صنعتی بهره وری مناسب از ابعاد داخلی سردخانه: بازده کاربردی سردخانه و همچنین امکان حمل و نقل و جابجایی آسان ... ادامه مطلب