سردخانه میوه و سبزیجات

سردخانه میوه و سبزیجات

نگهداری میوه ها و سبزیجات در سردخانه ها این امکان را به ما می دهد که در تمامی فصول از این محصولات بهره مند شویم. انواع سردخانه ها بر اساس کاربرد آن ها عبارتند از؛ سردخانه خنک، انجمادی و ترکیبی.

سردخانه نگهداری میوه و سبزیجات از جمله سردخانه های خنک یا بالای صفر  هستند. سردخانه های انجمادی برای نگهداری مواد پروتئینی و گوشتی انتخاب مناسبی هستند و سردخانه های ترکیبی امکان ذخیره سازی چند مدل از محصولات را در اتاق های مختلف دارند.

این سردخانه ها دارای شرایط خاص و مشخصی است. دما و رطوبت باید به خوبی و به صورت منظم در آن کنترل شود. دما نباید به قدری زیاد باشد که مواد فاسد شوند. از طرف دیگر دما نباید بیش از اندازه پایین باشد که مواد دچار یخ زدگی و نابودی بافت داخلی شوند. یکی دیگر از نکات حائز اهمیت این است که میوه ها و سبزیجات همیشه باید جدا از یکدیگر نگهداری شوند. چرا که میوه ها اغلب بعد از رسیدن گاز اتیلن آزاد می‌کنند که این گاز طول عمر مفید سبزیجات را به شدت کاهش می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

اولین دیدگاه را شما قرار بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *