ساخت سردخانه موز
موز، این میوه ی گرمسیری که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، کربوهیدرات، پتاسیم و ویتامین C است، در استان های جنوبی ایران مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس، کرمان و بوشهر کشت می شود.از این جهت دارا بودن سردخانه موز از اهمیت زیادی برخوردار است.
موز در سردخانه بالای صفر نگهداری می شود و برای نگهداری طولانی مدت آن با کیفیت مطلوب بهتر است زمانی که موزها سبز هستند، چیده شوند. شرایط مطلوب در سردخانه برای نگهداری این میوه در سردخانه موز، دمای 12 تا 15 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد است. در شرایط ایده آل می توان موز را به مدت 6 تا 7 هفته در سردخانه نگهداری نمود.
بهتر است برای نگهداری بهتر موز، هوای محیط سردخانه یک تا دو بار در روز به میزان 30 تا 40 درصد تعویض شود تا از طریق سیرکوله ی هوا گازهایی که به بافت میوه آسیب می زنند (مانند اتیلن که با رسیدن موز تولید می شود) از محیط سردخانه خارج شوند.
نگهداری موز در سردخانه به این معنی است که موز از پیش سرد شده، با دمای مطلوب برای نگهداری، وارد سردخانه موز شود و در آن جا فقط ذخیره سازی شود. بنابراین بهتر است.
بایدها و نبایدهای نگهداری موز در سردخانه موز
- برای نگهداری بهتر و طولانی تر موز در سردخانه بهتر است آن ها را جدا از میوه های دیگر نگهداری کنید.
- هرگز موز را در بسته بندی پلاستیکی ذخیره نکنید. چرا که در محیط گرم و مرطوب، داخل کیسه بخار می کند و به موزها آسیب وارد می کند.
- بهتر است موز را دور از نور مستقیم قرار دهید.
- دما و رطوبت مشخص شده را برای نگهداری موز فراهم کنید تا برای مدت زمان طولانی تری بتوان آن ها را در سردخانه موز نگهداری نمود.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.
اولین دیدگاه را شما قرار بدهید