سردخانه قارچ

نکات مربوط به سردخانه قارچ

از آنجایی که ماندگاری قارچ ها پس از برداشت بسیار کوتاه است، لازم است قارچ را بعد از برداشت در سردخانه قارچ در دمایی پایین تر و در شرایطی بهتر نگهداری کرد. سردخانه ی لازم برای نگهداری قارچ مانند سردخانه ی نگهداری میوه ها و سبزیجات، سردخانه ی بالای صفر است.

باید پس از برداشت قارچ ها و پیش از انتقال آن ها به سردخانه، از طریق پیش سرمایش دمای مرکز قارچ ها را تا دمای 2 درجه سانتیگراد پایین آورد تا از این طریق مدت زمان نگهداری قارچ و همچنین کیفیت آن بهبود یابد.

برای مطالعه ادامه مطلب به این صفحه مراجعه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر از سردخانه ها با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

اولین دیدگاه را شما قرار بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *