طراحی و اجرای سردخانه لبنیات
لبنیات اعم از شیر، ماست،کره،خامه و پنیر مانند سایر مواد غذایی هم در سردخانه بالای صفر و هم به صورت منجمد نگهداری میشوند. شیر جزو مواد غذایی اصلی در جدول غذایی بوده و پایه ی تهیه ی بسیاری از مواد غذایی دیگر است. از این رو خنک سازی شیر و فرآورده های آن برای حفظ کیفیت بهتر بلافاصله پس از تهیه شدن در همان دامداری شروع میشود. نگهداری لبنیات در سردخانه حائز اهمیت فراوان است، چرا که باید به گونه ای نگهداری شود که ضمن حفظ ارزش غذایی آن، طعم مطلوبی نیز داشته باشد.
نگهداری لبنیات در سردخانه های بالای صفر یا زیر صفر تجهیزات، دما و رطوبت نسبی مشخصی نیاز دارد. این دما و رطوبت برای هر کدام از محصولات لبنی متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.
اولین دیدگاه را شما قرار بدهید