ضد عفونی کردن سردخانه

نحوه ی ضد عفونی کردن سردخانه

برای صاحبان کسب و کارهای مرتبط با صنایع غذایی، حفظ سلامت مواد غذایی و رساندن آن به دست مصرف کنندگان با بهترین کیفیت بیشترین اهمیت را دارد. بنابراین باید جهت حفظ مواد غذایی از روش های مختلفی از جمله ضد عفونی کردن سردخانه و مواد غذایی بهره ببرید. یکی از راه های حفظ سلامت مواد غذایی ضدعفونی کردن محصولات، محیط و سطوح سردخانه است.

شما از طریق ضد عفونی کردن هوای سردخانه می‌توانید مانع ایجاد شرایط مناسب برای رشد کپک ها، باکتری ها و دیگر میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی شوید. زمانی که این میکروارگانیسم‌ها در محصولات یک سردخانه دیده می شوند باید محل شروع و شیوع آن را یافته و ضد عفونی نمایید.

عملیات ضد عفونی کردن به چند انجام می‌شود. یکی از این طریق، استفاده از ازن و راه دیگر استفاده از محلول‌های ضد عفونی کننده است. استفاده از محلول‌های ضد عفونی کننده اغلب به کمک مه پاش انجام می‌شود. بهتر است هنگام ضد عفونی کردن سردخانه از لوازمی مانند ماسک، عینک و لباس مخصوص و عایق استفاده کنید. از این طریق می توانید مانع آسیب رسیدن به افراد حاضر در محیط شوید.

ضد عفونی به کمک محلول پرسیدین (%1 – %15 – %25)

این محلول  برای ضد عفونی کردن سردخانه، سطوح و لوازم بهداشتی و پزشکی کاربرد دارد. این محلول بر پایه‌ی پراستیک اسید و هیدروژن پراکسید تولید می‌شود. شما می‌توانید این محلول را برای از بین بردن طیف گسترده‌ای از میکروارگانیسم ها استفاده نمایید.

محلول پرسیدین در غلظت های مختلف از ضعیف تا قوی تولید می‌شود. لازم به ذکر است که هنگام مصرف باید آن را رقیق نمایید. استفاده از نوع ضعیف آن برای ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات بلامانع است.

ضد عفونی به کمک محلول بایوپروف

شرکت بهبهان شیمی تولید این محلول را برعهده دارد. بایوپروف نیز مانند پرسیدین بر پایه‌ی پراستیک اسید ساخته می‌شود. عملکرد آن به پرسیدین شباهت دارد و بی رنگ و شفاف است. پس از استفاده از این محلول برای ضدعفونی کردن سردخانه نیازی به شست و شوی محل نخواهید داشت. چرا که استفاده از این محلول باقیمانده ی خطرناکی برای انسان نخواهد داشت.

ضد عفونی کردن سردخانه

ضد عفونی با ازن و ازن ژنراتور

ازن ضد عفونی کننده ای بسیار قوی است. در اغلب صنایع برای استریلیزاسیون و ضد عفونی محیط و سطوح از ازن استفاده می شود. البته به علت مضر بودن ازن برای استنشاق افراد، بهتر است با تجهیزات خاص و در عدم حضور افراد دیگر از این ضد عفونی کننده استفاده شود.

یکی از مزایای استفاده از ازن در ضد عفونی سردخانه ها این است که نه تنها به مواد غذایی موجود در سردخانه آسیب نمی‌زند، بلکه مانع فعالیت میکروارگانیسم‌ها در آن(مخصوصا در میوه ها و سبزیجات) می‌شود. در این شرایط فاسد شدن آن ها به تعویق می‌افتد. از دیگر مزایای استفاده از ازن می توان به تبدیل شدن آن به اکسیژن(مولکول سازنده‌اش) پس از گذشت مدتی کوتاه اشاره کرد. دلیل این تبدیل ساختار ناپایدار مولکول ازن است.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید. ما می‌توانیم شما را در راه رسیدن به نیازتان راهنمایی کنیم.

اولین دیدگاه را شما قرار بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *