مراحل آماده سازی و نگهداری سیب زمینی در سردخانه
از آنجا که مدت زمان برداشت سیب زمینی در کشور ما محدود است، برای در دسترس بودن همیشگی این ماده ی غذایی ارزشمند نیاز به مکانی برای نگهداری آن در تمام فصول سال داریم. استفاده از سردخانه های سیب زمینی، که سردخانه ی بالای صفر است، این امکان را به ما می دهد که همواره سیب زمینی در دسترس همگان باشد. آماده سازی سیب زمینی در سردخانه ها 8 مرحله دارد. به این نحوه ی نگهداری سیب زمینی در سردخانه، نگهداری صنعتی گفته می شود. بهتر است مراحل زیر به ترتیب انجام می شود تا بتوان به خوبی و با کیفیت مناسب از سیب زمینی ها در سردخانه نگهداری کرد.
مراحل آماده سازی
- نم گیری از سیب زمینی ها؛ این کار به کمک فن انجام می شود.
- التیام دهی سیب زمینی؛ که برای به حداقل رساندن کاهش وزن آن ها انجام می شود.
- جلوگیری از جوانه زنی سیب زمینی ها؛ از روش های مختلفی این کار انجام می شود. مانند استفاده از کلروپروفام
- سرمادهی به سیب زمینی؛ که از سه هفته پس از برداشت آغاز خواهد شد.
- نگهداری سیب زمینی در سردخانه در درجه حرارت مناسب؛ تغییر دمای توده ی سیب زمینی ها نباید بیش از 0.5 تا 1 درجه سانتیگراد در روز باشد.
- هوادهی؛ در انبارداری سیب زمینی ها به چند روش تعویض هوای داخل با محیط خارج انجام می شود. این کار ممکن است به کمک فن ها انجام شود. نحوه ی هوادهی به دمای داخل انبار وابسته است.
- جلوگیری از نشستن رطوبت روی سیب زمینی؛ افزایش رطوبت سیب زمینی ها فضا را برای رشد قارچ ها و میکروارگانیسم های نامطلوب مهیا می کند.
- گرم کردن سیب زمینی ها 2 تا 3 درجه سانتیگراد؛ این کار قبل از خروج توده سیب زمینی از انبار سرد انجام می شود.
برای مطالعه ی مطلب تکمیلی به این صفحه مراجعه کرده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.
سلام خسته نباشی قصد انبار کردن سیب زمینی دارم
سلام وقت بخیر
لطفا با شماره تماس های درج شده در سایت تماس بگیرید
همچنین می توانید با ما از طریق شماره واتس اپ هم در تماس باشید
09300500774