هزینه نگهداری سیب زمینی در سردخانه

مراحل آماده سازی و نگهداری سیب زمینی در سردخانه

از آنجا که مدت زمان برداشت سیب زمینی در کشور ما محدود است، برای در دسترس بودن همیشگی این ماده ی غذایی ارزشمند نیاز به مکانی برای نگهداری آن در تمام فصول سال داریم. استفاده از سردخانه های سیب زمینی، که سردخانه ی بالای صفر است، این امکان را به ما می دهد که همواره سیب زمینی در دسترس همگان باشد. آماده سازی سیب زمینی در سردخانه ها 8 مرحله دارد. به این نحوه ی نگهداری سیب زمینی در سردخانه، نگهداری صنعتی گفته می شود. بهتر است مراحل زیر به ترتیب انجام می شود تا بتوان به خوبی و با کیفیت مناسب از سیب زمینی ها در سردخانه نگهداری کرد.

مراحل آماده سازی

  • نم گیری از سیب زمینی ها؛ این کار به کمک فن انجام می شود.
  • التیام دهی سیب زمینی؛ که برای به حداقل رساندن کاهش وزن آن ها انجام می شود.
  • جلوگیری از جوانه زنی سیب زمینی ها؛ از روش های مختلفی این کار انجام می شود. مانند استفاده از کلروپروفام
  • سرمادهی به سیب زمینی؛ که از سه هفته پس از برداشت آغاز خواهد شد.
  • نگهداری سیب زمینی در سردخانه در درجه حرارت مناسب؛ تغییر دمای توده ی سیب زمینی ها نباید بیش از 0.5 تا 1 درجه سانتیگراد در روز باشد.
  • هوادهی؛ در انبارداری سیب زمینی ها به چند روش تعویض هوای داخل با محیط خارج انجام می شود. این کار ممکن است به کمک فن ها انجام شود. نحوه ی هوادهی به دمای داخل انبار وابسته است.
  • جلوگیری از نشستن رطوبت روی سیب زمینی؛ افزایش رطوبت سیب زمینی ها فضا را برای رشد قارچ ها و میکروارگانیسم های نامطلوب مهیا می کند.
  • گرم کردن سیب زمینی ها 2 تا 3 درجه سانتیگراد؛ این کار قبل از خروج توده سیب زمینی از انبار سرد انجام می شود.

برای مطالعه ی مطلب تکمیلی به این صفحه مراجعه کرده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با گروه صنعتی برادران حامی دوست تماس حاصل نمایید.

2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *