1نکته مهم صنعت تونل انجمادسریعIQF(FREEZER)
4مزیت مهم تونل انجمادسریعIQF
- در کوتاهترین زمان مواد منجمد میشوند
- امکان رشد باکتری به پایین ترین حد خود میرسد
- استفاده کمتراز نیروی انسانی بدیل اتوماتیک بودن دستگاه
- سرعت در انجماد وصرفه جویی دروقت
توضیح IQF
انجمادسریع یاهمان IQF دراصطلاح انگلیسی مخفف واژه individuai quick freezing است. به کمک این تکنولوژی می توان محصولات را در سردخانه به سرعت منجمد کرد.
مزیتIQF
در صنعت IQF محصولات کمترین تفاوت کیفی با نوع تازه خود را دارند ومیوه
ها وسبزیجات در دمای۴۰-درجه سانتی گراد از تونل انجماد سریع گذر کرده ودر حالت بی وزنی در چند دقیقه منجمد می شوند.
اما چه محصولاتی رامیتوان با IQF منجمد کرد؟
میوه هایی چون:توت فرنگی،آلبالو،انبه،تمشک،کیوی وگلابی
سبزیجاتی غیربرگی چون :لوبیاسبز،باقلاسبزنخودفرنگی،ذرت،کدو،پیاز
چرا تونل انجماد سریع را انتخاب کنیم؟
نکته مهم در این بخش این است که در روش انجماد معمولی که مواد غذایی آهسته تر منجمدمی شوند، بلورهای یخ بزرگتری در آنها تشکیل می شود،درنتیجه ازکیفیت مواد کاسته میشود اما با استفاده از تکنولوزی پیشرفته وجدید iqfمواد غذایی در مدت زمان کوتاهتری منجمد شده ودرنتیجه کریستالهای یخ کوچکتری تشکیل می شود واین امر در حفظ طعم و رنگ ومزه محصولات رابطه مستقیم دارد.
چطور انجماد سریع صورت میگیرد؟
*گذر هوای سرد از کنار محصول
*غرق کردن محصولات در نیتروژن مایع با دمای بسیار پایین
اما چه محصولاتی را میتوان با IQF منجمد کرد؟
میوه هایی چون:توت فرنگی،آلبالو،انبه،تمشک،کیوی وگلابی
سبزیجاتی غیربرگی چون :لوبیاسبز،باقلاسبزنخودفرنگی،ذرت،کدو،پیاز
سبزیجات برگی چون:انواع سبزیجات مخلوت(پلو،دلمه،قرمه..)جعفری،نعناع،ترخون،مرزه،ریحان
انواع سیب زمینی نیمه آماده
محصولات کبابی وسرخ شده
مرغ،ماهی،انواع گوشت،غذاهای دریایی وتخم مرغ،نان،کره،بستنی وانواع غذاهای آماده یاپخته
محصولات کبابی وسرخ شده
مرغ،ماهی،انواع گوشت،غذاهای دریایی وتخم مرغ،نان،کره،بستنی وانواع غذاهای آماده یاپخته
اولین دیدگاه را شما قرار بدهید